Na Festivalu veščin – Brainobrainfest 2023 tekmovalo več kot 400 otrok, 79 samo iz mariborskega centra

 

Več kot 400 otrok in vsaj še enkrat toliko staršev se je zbralo na 3. Festivalu veščin – Brainobrainfestu na Gospodarskem razstavišču, kjer so se otroci med 4. in 14. letom pomerili v hitrostnem računanju. Vse zbrane, med katerimi sta bila tudi veleposlanica Indije v Republiki Sloveniji, nj. Eksc. ga. NAMRATA S. KUMAR in priljubljeni igralec, državni prvak v pomnjenju, NIK ŠKRLEC, so navdušili s prikazom čudovitih umskih sposobnosti, ki jih osvojijo v programu Brainobrain.

 

Mariborski brainobrainovci so tudi letos poskrbeli za izjemne rezultate.

Udeleženci tekmovanja vsako leto priprave nanj začnejo že več tednov prej, sama udeležba pa jim služi kot koristna povratna informacija, o tem koliko in kako hitro napredujejo, hkrati pa doseženi rezultati predstavljajo odlično nagrado za vložen trud in delo ter motivacijo za nadaljnje sodelovanje, izboljševanje in doseganje ciljev. Tako se otrokom približa tudi vrednote kot so osredotočenost, trud, delo in disciplina. Eden izmed glavnih in najpomembnejših prizadevanj Brainobrainfesta je otrokom približati dejstvo, da je tudi tekmovanje s samim sabo in nenehno izboljševanje sebe ter svojih sposobnosti zelo pomembno.

Iz mariborskega centra se je tekmovanja udeležilo kar 79 otrok in so se, tako kot že prejšnja leta, znašli v samem vrhu tekmovanja. Dosegli so izjemne rezultate, priborili so si kar 11 najvišjih odličij Champion, 21 zlatih medalj in 21 srebrnih.

Na 3. nacionalnem tekmovanju Brainobrain 2023

je sodeloval tudi naš učenec

NEJC LOVRIN.

Mateja Car, vodja programa Brainobrain v Mariboru izpostavlja neverjetno predanost otrok in staršev, da ostajajo zvesti sebi in svoji rutini ter da vztrajajo pri usvajanju življenjskih veščin in avtentičnega pogleda na svet, saj tako pogosto najdejo rešitve tam, kjer jih drugi ne.

KAKO DELUJE BRAINOBRAIN?

Dolgoletna raziskovanja razvoja človekovih možganov so pokazala, da je med obdobjem oblikovanja mentalnega razvoja (4.–14. leta) izjemno pomembno, da se izvaja miselna gimnastika za boljši razvoj možganske kapacitete in s tem enakomeren razvoj leve in desne možganske polovice.

Da bi spodbudili enakomeren razvoj leve in desne hemisfere, so razvili metodo Brainobrain, ki daje izjemne rezultate na več 400.000 otrocih po celem svetu.

Metoda Brainobrain je prejela prestižno nagrado “Best Kids Education Brand Award” za leto 2017. So tudi aktualni nosilci kar dveh Guinnessovih rekordov – “The largest Mental Arithmetic lesson in the World” in “The largest Abacus  lesson in the World” .

VEČ O PROGRAMU:

Spletna stran: www.brainobrain.si

Instagram: brainobrain_mb

Facebook: Brainobrain Maribor

KONTAKTNA OSEBA:

Mateja Car, vodja in trenerka Brainobrain Maribor

041 980 289

 
 
 

#To sem jaz

 

Eladina

 

365 dni telovadimo vsi

 

Eduroam

 

Prijava za urednike spletne strani

AAI Prijava

 
 
 
Dostopnost