INFORMACIJE O LETOVANJU OTROK 2023

 

Zveza prijateljev mladine  Maribor  obvešča, da bodo začeli zbirati Prijave za letovanje otrok na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč  v ponedeljek, 15. maja 2023.

Prijava na letovanje otrok v programih na Pohorju in v Poreču bo letos potekala samo preko spletne aplikacije, povezava do spletne prijavnice bo objavljena na njihovi spletni strani – www.zpm-mb.si. 

Da ne bo nepotrebnih zapletov ob začetku zbiranja prijav in izpolnjevanju prijavnice, starše prosijo, da si uredijo oz. pripravijo veljavne skenirane odločbe o otroškem dodatku, da jih bodo ob izpolnjevanju spletne prijavnice lahko priložili. Drugače subvencioniranje ne bo možno in se bo obračunala polna cena letovanja.

Napotitve otrok na zdravstveno letovanje so pri osebnih zdravnikih otrok že možne, zato naj starši ne čakajo na začetek sprejemanja prijav in lahko to uredijo že pred 15.majem. Zdravniki potrdila posredujejo na ZPM Maribor in niso vezana na postopek prijave otroka na letovanje, ki ga bodo starši opravili preko spletne aplikacije.

Vse podrobnejše informacije najdete na spletni strani:

https://zpm-mb.si/novice-dogodki/letovanja-2023-datumi-izmen-za-dmz-pohorje-in-virc-porec-prijave-za-otroke-15-maja/

 

Rdeči križ Maribor

Vse zainteresirane vabijo k oddaji prijavnice na letovanje.

Prosijo vas, da si prijavnico prenesete preko linka na njihovi spletni strani, natisnete in jo v celoti izpolnite. Nato prijavnico skenirajte in jim jo v pdf. formatu posredujte na elektronski naslov .

Ne pošiljajte jim fotografij prijavnic – kajti le teh ne morejo upoštevati.

Prijavnice sprejemajo samo preko elektronske in navadne pošte!

 Cena organiziranega letovanja otrok v letu 2023 je 50,30€ / noč. Podrobneje lahko  o ceni pri različnih načinih prijave informirate  na povezavi na njihovi spletni strani!

Otroški zdravniki in pediatri  so že dobili letošnje obrazce za zdravstvene napotitve na letovanje v Punat.  Če je otrok star med 5 in 19. let in je v zadnjem letu moral večkrat (vsaj dvakrat) obiskati zdravnika zaradi raznih obolenj, je možno, da je opravičen do zdravstvene napotitve – kontaktirajte otrokovega osebnega zdravnika o tej možnosti.

 

Podrobnejše informacije najdete na:

http://punat.si/Prijava

V primeru nejasnosti oz. pomoči pri izpolnjevanju prijavnic lahko kontaktirate šol. svet. službo Vesno Jelen Godunc ali Živo Krajnc na telefon 026290245

 
 
 

#To sem jaz

 

Eladina

 

365 dni telovadimo vsi

 

Eduroam

 

Prijava za urednike spletne strani

AAI Prijava

 
 
 
Dostopnost