Spoštovani!

V  soboto, 4. 6. 2022, se skupaj s Turistično agencijo Center Turizem d.o.o., odpravljamo na ekskurzijo v sosednjo Avstrijo.

Odhod avtobusa izpred šole ob 07.30 uri. Vožnja proti Avstriji in kraju Bad Gleichenberg, v bližini katerega bomo obiskali park dinozavrov. Ogledali si bomo več kot 75 dinozavrov v naravni velikosti ter druge živali ledenih dob in 7 milijonov let zgodovine človeštva. Nekaj prostega časa in nato vožnja do gradu Herberstein, kjer se bomo sprehodili po gradu in njegovih vrtovih. Sledi sprehod med rožami zgodovinskega vrta in nato obisk živalskega vrta, katerega začetek sega v 17.stol. V živalskem vrtu imajo na ogled različne divje živali iz vseh kontinentov in pisano zbirko ptic. Živalski vrt se ponaša s tem, da ohranjajo živalske vrste, katerim preti izumrtje. Popoldne vožnja proti domu.

Cena izleta je 48 EUR, dodatno in neobvezno sta storitvi zavarovanja v tujino in riziko odpovedi. Vsaka od storitev je 6€.

Ceno izleta boste lahko poravnali v enem znesku z nakazilom na transakcijski račun turistične agencije.

Pri plačilu preko spleta ali s položnico uporabite podatke; CENTER TURIZEM d.o.o., Kocljeva 12 b, 9000 M. Sobota, TRR račun SI56 0242 6026 2138 378 odprt pri LB, sklic 191359, namen: STYRASSIC PARK 2022 + ime in priimek potnika.

Lahko pa plačujete tudi z gotovino v eni od poslovalnic. Plačilo s plačilno kartico ni možno.

Vse informacije v zvezi z ekskurzijo bodo objavljene na spletni strani šole.

Učiteljica Dolora Klasinc